Nieuwe initiatieven

De beer is los

 

 

Unieke beren te (ver)koop!

Tot 1 november 2018 zijn unieke KiKaRoW-knuffelberen te bestellen.

Unieke beren? Deze bekende KiKa mascottes worden speciaal voor het KiKaRoW-project aangekleed met een KiKaRoW-hesje. Op het voorpand hiervan wordt het logo van je eigen vereniging, organisatie of bedrijf gedrukt. Ze zullen daarom erg gewild zijn om te hebben als mascotte voor roeiploegen of gewoon als heerlijke knuffelbeer voor (klein)kinderen.

Het idee is dat de verenigingen deze beren verkopen voor, tijdens of na het Rondje NL. We doen dit natuurlijk om extra opbrengst bij elkaar te brengen voor het LATER research project bij het Prinses Máxima Centrum. Van de opbrengst van de berenverkoop gaat 75% naar het goede doel. Voor een klein deel is dat Stichting KiKa, maar het grootste gedeelte van de opbrengst gaat rechtstreeks naar het Prinses Máxima Centrum. De beren kosten €14,95 per stuk (bestellen per 25 stuks).

Als je als vereniging, organisatie of bedrijf mee wilt doen met deze beren-verkoop-actie vragen we je snel te beslissen. Er is namelijk maar een beperkte voorraad, en: op-is-op!

Hoe werkt het?

  • stuur een mail voor 1 november 2018 naar info@kikarow.nl
  • voeg bij deze mail het embleem/logo van je roeivereniging of bedrijf toe (pdf of png)
  • vermeld de hoeveelheid beren die je wilt bestellen (25 stuks of een veelvoud daarvan)

Vanaf februari komen we de beren (samen met de nota) persoonlijk bij de roeiverenigingen en bedrijven afleveren.

Hoe fantastisch zou het zijn als langs de hele route witte KiKaRoW-beren de roeiers aanmoedigen?