Draag bij

Mee roeien

Roeiers op The Vin

KiKa-roeiers hoeven natuurlijk niet de uitdaging in hun eentje aan te gaan. Roeien doe je samen! In de boot zullen bekende roeiers zitten, daarnaast roeiers die hun kracht en ervaring willen leveren en tegelijk een mooi sponsorbedrag willen ophalen, maar ook jij natuurlijk: de broer, zus, goede vriend, moeder of misschien wel opa van de KiKa-roeier. Geef je, net als de KiKa-roeier, op als deelnemer aan deze tocht. Je gaat dan hetzelfde mooie en uitdagende traject in op weg naar een onvergetelijke belevenis voor jouw KiKa-roeier en jezelf.

Meevaren met de actie

Op dit moment is de bemanning van The Vin zo goed als op orde. De vloot rondom The Vin kan echter alle aanmeldingen goed gebruiken! Als je weet welk welk traject je wilt varen, kun je contact opnemen met een van de deelnemende roeiverenigingen langs de route. Zij weten of ze je een boot kunnen lenen, of dat je zelf voor een boot moet zorgen, en belangrijker: ze weten hoe laat de vloot langs hun vereniging komt.

Laat je vaaractie sponsoren via het platform voor een ander, en geef KiKaRoW op als doel. Dan weet je zeker dat het sponsorbedrag bij ons aankomt!

KIKA-ROEIERS

KiKa-roeiers zijn ex-kinderkanker-patiënten die samen met de Nederlandse roeiwereld de monstertocht van 2019 hielpen volbrengen. Sommige leerden speciaal roeien voor de KiKaRow.