Nieuwe initiatieven

Sponsoracties verenigingen

KIKAROW SPONSORACTIES

Opbrengst actie Roeivereniging Alphen bekend

Roeivereniging Alphen heeft in het kader van de KiKaRoW-actie “The Vin Challenge” uitgeschreven.

Wie konden gaan strijken met de eer om in The Vin mee te varen van Alphen naar Koudekerk? 

Bieden stond open voor alle clubleden en daar werd ruimschoots gebruik van gemaakt. 

De hoogste bieders mochten uiteindelijk instappen, maar gezamenlijk werd er intussen ruim € 10.000,– voor KiKaRoW opgehaald.

Ook weer zo’n mooie actie!

Acties RV Breda in plaatselijk nieuws

Ook nog even terug naar Leiden!

Etappeplaats in het eerste weekend.

Nu ook cheque met mooie opbrengst acties bij Die Leythe overhandigd.

Mooie KiKaRoW-actie bij De Hunze

Superprestatie van Ernst en Mariken (met steun van René) bij KGR De Hunze: samen 133 km en €2386 bij elkaar geroeid voor KiKaRoW!

 

DSR-Proteus Eretes in actie

Afgelopen week hebben we de Proteus Lente Activiteiten week gehad, georganiseerd door de PLAK. Er is gelasergamed op het vlot, geroeid met de huizenrace, trampolinegesprongen en op het balkon genoten van het zonnetje! En dat alles niet voor niks, want we hebben met verschillende activiteiten geld opgehaald voor Kikarow! Maandag was het KiKa-lasergamen waarbij alle deelnemers een kleine bijdrage gaven en de hele week zijn er Kika-ijsjes verkocht voor de nodige verkoeling. Bedankt voor het enthousiasme aan alle deelnemers en de organisatie!

Groninger Roeiclub haalt €1.100 op met KiKaKoningsdag

De Groninger roeiclub organiseerde tal van activiteiten rond de KiKaRoW tijdens hun evenement ‘KiKaKoningsdag’. Ze organiseerden een rubberboot wedstrijd, hielden een vrijmarkt bij het botenhuis. Er was een ergometerwedstrijd en ergometerclinic met mooie prijzen. En alles vergezeld door koffie met kikarow-tompouce. De opbrengst was een mooie €1.100,-!

Afgelopen zaterdag hebben zes junioren wedstrijdroeiers van de Asser Roeiclub (ARC) een acht uur durende marathon estafette geroeid op de ergometer. Ook voorbijgangers konden meedoen. Het doel om 120 virtuele kilometers te roeien werd ruim overschreden: met 129 km haalden ze maar liefst €537,29 op tijdens Koningsdag. Bron: Assenstad.nl

Lasergamen op Proteus-Eretes

M16 van URV Viking organiseerde een benefietdiner en veiling

Een hilarisch Aalsmeers Bingofeestje met een prachtige afloop

Zingen voor KiKaRoW

Een lid van Eindhovense Roeivereniging Beatrix biedt een zangworkshop aan ten behoeve van KiKaRow! Altijd al eens willen leren zingen? Dat kan nu met deze speciale KiKa-actie. Samen met haar zanggroep Singing Circle organiseert Marloes Vriend een zangworkshop voor KikaRow. Doe mee en leer over zangtechniek, stemgebruik en zing samen een super gaaf pop nummer.Woensdag 17 April, 20:00 – 21:30Gagelstraat 78 Eindhoven,kosten 5 Euro (alle opbrengst is voor KiKaRow)Opgeven via lucyzangles@outlook.com

Kees Bronkhorst kookt voor RV Aquarius e.a. in Bergen op Zoom – 27 april 2019

Wij moeten er niet aan denken, maar Kees Bronkhorst van Fort Smakelijk draait zijn hand er niet voor om: op zaterdag 27 april kookt hij een driegangendiner voor maar liefst 82 gasten, waaronder een complete roeiploeg. En voor maar €25,- eet jij mee!

De opbrengst van het diner is bestemd voor KikaRow.

Van Middelburg naar Bergen op Zoom

Met KikaRow slaan zestig Nederlandse roeiverenigingen de handen ineen voor een roeitocht van 1.400 kilometer door het hele land. Met dit unieke evenement willen zij een half miljoen euro ophalen voor het Prinses Máxima Centrum, waar kinderen met kanker worden behandeld. Op 27 april roeien de deelnemers van Middelburg naar Bergen op Zoom, waar ze te gast zijn bij Roeivereniging Aquarius. Iedereen die een boot heeft of kan lenen is hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een feestelijk onthaal van deze roeiers.

The Vin

Het project KiKaRoW Rondje NL vindt plaats van 13 april tot en met 14 juli 2019 en richt zich in het bijzonder op het inzamelen van geld voor het onderzoeksproject “Later”. Het doel van dit project is met name het verminderen van de vaak zware bijwerkingen voor kinderen die kanker overleven. De roeiers maken gebruik van de zeeroeiboot “The Vin”, vernoemd naar de kleinzoon van KiKaRoW-bedenker Albert Vuil. Vinnie overleed in 2004 op bijna 10-jarige leeftijd aan de gevolgen van acute lymfatische leukemie. Kijk hier voor meer informatie over KikaRow.

Reserveer

Wil jij genieten van een heerlijk driegangendiner, bereid door topchef Kees Bronkhorst en meteen iets doen voor het goede doel? Reserveer dan snel via info@rvaquarius.nl.

Rotary club Lelystad draagt €500 bij

Rotary Club Lelystad sponsort Kikarow met een cheque van 250 EUR en een tweede cheque bij het voltooien van de estafette.
KikaRow zamelt geld in voor de LATER-studie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie
Met een ronde door Nederland, roeien ex-kankerpatienten, topsporters en andere betrokkenen voor het goede doel. Op 6 en 7 juli zal Roeivereniging Pontos deze dagen in Lelystad gastheer zijn van het KikaRow roeiteam en doet vervolgens ook mee! 

HSRV Pelargos zamelt ruim €3.000 in met een ergometerwedstrijd

Zes ploegen van HSRV Pelargos roeiden een uur lang op de ergometer voor Kikarow. Er is in totaal een fantastisch bedrag opgehaald van €3169,61!

Bekijk de livestream die is gemaakt van de race

 

Inzamelingsactie tijdens de roeiwedstrijd Head of the River Amstel

Tijdens de klassieker der roeiwedstrijden ‘the Head of the River Amstel’ is geld ingezameld voor KiKaRoW. We ontvingen een cheque van maar liefst €3.651!

Heel veel dank aan alle donateurs en aan de organisatie van the Head!

Roeivereniging Pontos verkoopt KiKacake

Leden van RV Pontos waren aanwezig bij de Werkgeversconferentie: Vinden&binden v. gemotiveerde medewerkers van Lelystad Akkoord in de nieuwe terminal van Lelystad Airport.

Bij de afsluiting kregen ze de ruimte om voor ruim 100 werkgevers uit Lelystad iets te vertellen over Kikarow en onze Kikacake-actie! Ook werd de Kikacake geserveerd op deze bijeenkomst. Een aantal bedrijven, waaronder AgoraTheater LelystadBurger Support BV en KFC) heeft gisteren al een aantal Kikcakes bij ons afgenomen!

Ken of ben jij ook een werkgever in Flevoland en wil jij deze actie voor KiKaRow ondersteunen? Neem dan een kijkje op onze website https://www.rvpontos.nl/trakteer-op-kikacake-en-steun-kika…/ !

KiKaRoW ook geadopteerd door de ElfstedenRoeiMarathon

ElfstedenRoeiMarathon

De Dortsche maakt nogmaals heel mooi duidelijk waar het allemaal voor is

 

 

Terugblik KiKa carnavals ergometer elfstedentocht in Maastricht

Wat een evenement, wat een kanjers, die roeiers, wat een opbrengst …. dank aan iedereen die zich belangeloos heeft ingezet!
Het evenement is niet ongemerkt voorbij gegaan: klik hier voor meer foto’s van de avond, nacht en dag,
en natuurlijk deze video-impressies via L1 en Maastricht Lokaal. en Thuis in Maastricht.

 

 

Ook een informatieve startavond in Eindhoven

 

 

Roeivereniging Pontos vraagt steun voor KiKaRow

Geplaatst op zaterdag 16 februari 2019 13:00   

Jeugdlid Sem laat op de inzamelingsmeter zien dat de eerste mijlpaal van 1.000 euro gehaald is. © RV Pontos

 

 

 

In Maastricht combineren ze carnaval met de elfstedentocht en dat allemaal voor KiKaRoW!

RV Scaldis ook aan de taart voor KiKaRoW.

 

 

 

 

De lokale omroep doet hier verslag van dit evenement.

Het verslag in ons Jordinael.

In het kader van de Rabobank Clubkas Campagne heeft de Asser Roeiclub gisteravond tijdens een bijeenkomst in De Nieuwe Kolk in Assen een cheque ontvangen van € 424,88. Het resultaat van 47 uitgebrachte stemmen op de ARC. Iedereen, die heeft gestemd op de ARC, wordt hierbij bedankt. Zoals eerder aangekondigd gaat de opbrengst van deze campagne naar de pot van “ARC voor LATER” ten behoeve van het KiKaRow Rondje NL. Dit brengt de thermometer nu op € 695,53

 

 

 

Ook Michiel de Ruyter zelf heeft ruim €270,– opgehaald met een mooie actie.

 

 

In Tilburg combineren ze de KiKaRoW-actie mooi met de Rabo-sponsoring.

 

 

Nog even en de Utrechtse roeiverenigingen Viking, Orca en Triton zetten heel Utrecht in beweging met eigen Kikarow-subdomein KiKarow-Utrecht.nl.

 

 

 

Ook bij het Spaarne zijn ze volop in actie.

 

Zie hier hun uitgebreide actieprogramma +

activiteiten bij intocht op 13 juli bij het Spaarne in Heemstede.

 

Bij de ZZV in Zaandam weten ze ook van de hoge nood een deugd te maken.

 

Veel succes met deze leuke actie.