Doe mee!

Sponsormogelijkheden

Hieronder is een overzicht te vinden van de diverse mogelijkheden om onze KiKaRoW-actie te ondersteunen

 

  • De eerste mogelijkheid is het overmaken van een bedrag rechtstreeks aan onze stichting via deze link. Vlot geregeld, vlot resultaat!

       

  • Meeroeien en sponsorgelden bijeen brengen is een tweede mogelijkheid om onze actie te ondersteunen.  Het is nog mogelijk om op diverse trajecten mee te roeien in “the Vin”. Ook brengen de roeiverenigingen in het land boten op het water die “the Vin” op zijn tocht zullen begeleiden. Geef je op om mee te roeien en laat je voor je sportieve prestatie sponsoren door familie, vrienden, collega’s, kennissen of wie dan ook. De verdeling van de roeiplaatsen wordt geregeld door de KiKaRoW-coördinatoren van jouw roeivereniging in samenspraak met onze KiKaRoW-trajectcoördinatoren. De sponsorgelden worden in veel verenigingen verzameld in een speciale KiKaRoW-sponsorgeldpot die aan het eind van de hele actie wordt overgedragen aan de centrale KiKaRoW-sponsorpot.

 

  • De sponsoring van jouw roeiactie kan ook geregeld worden via “Voor een ander. Hierbij maak je gebruik van een site met tools die het jouw mogelijk maakt heel veel mensen te bereiken. Hiermee is een heel klein bedrag aan opstartkosten gemoeid, maar de mogelijkheden zijn heel groot. Vooral als je veel mensen (via internet) wil bereiken, is dit een interessante optie. Voor hulp bij het inschrijven kun je terecht bij de coördinator van jouw vereniging. Denk eraan dat je stichting KiKaRoW vermeldt als jouw doel.
  • Een belangrijk deel van de sponsorgelden zullen worden bijeengebracht door relatief kleinschalige acties. In den lande zijn al veel acties op touw gezet. Van taartenbakacties tot het doneren van de borg van rugnummers. Het zijn allemaal acties die zo een paar honderd euro’s opleveren en een uitstekende bijdrage leveren tot het bereiken van een prachtig eindresultaat. Kijk hier eens hoe creatief en actief de Nederlandse roeiwereld nu al is.

 

  • Wil je als bedrijf of instelling graag je (bedrijfs)naam terug zien op “the Vin”, op de begeledende reddingsboot of bij de start en/of finish. Wij hebben voor elk wat wils pakketten samengesteld waarbij in alle gevallen een mooie bijdrage wordt geleverd aan de actie en je er nog iets van terug ziet ook. Sponsoring  

 

 

  • Daarnaast hebben we als PR-afdeling diverse actieproducten ontwikkeld. Hieronder de speciale Kikaberen met opdruk van het KiKaRoW én het eigen verenigingslogo. Speciale roeivesten, petten en fleece-collen voor alle seizoenen in allerlei kleuren.Beren, vesten, caps en fleece-collen.