Klik hier voor verenigingsacties

Actueel

Tweede etappe: Dordrecht – Middelburg

Zaterdag kwam The Vin Zeeland rond 17.25 uur binnen via Bruinisse. Zondag roeide de boot door naar Scaldis in Goes. De roeiers van het traject Dordrecht-Bruinisse werden getrakteerd op groot water en heerlijk weer. Op tweede paasdag voer de boot door naar Middelburg. Daar werd zij feestelijk binnengehaald bij roeivereniging Honte door wethouder Chris Simons met muziek van de Jake Schmidband en een speciaal voor deze gelegenheid gebrouwen Honte-bier. Het feest werd afgesloten met een mosselmaaltijd. 

Datum: 22-04-2019

Lees verder...

Eerste Etappe: Uithoorn naar Dordrecht

In het afgelopen weekend is het KiKaRoWRondjeNL van start gegaan. Vrijdagavond vond de Proloog met de Vlootschouw plaats. Ik had de eer en het genoegen samen met mevrouw Marry van de Heuvel – trekker van het LATER-project van het Prinses Maxima Centrum – deze vlootschouw af te mogen nemen. Wat een prachtig, indrukwekkend spektakel, waaraan door zowel veel kanoërs als roeiers werd deelgenomen, en dat bovendien ook nog eens werd opgeluisterd door de steelband Tavenu uit De Kwakel.

Datum: 15-04-2019

Lees verder...

Programma festiviteiten rond de start

Zaterdag 13 april gaat de KiKaRoW om 08:00 uur van start bij het Uithoornse Michiel de Ruyter. Zowel op vrijdag als op zaterdag heeft Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter een feestelijk programma in de planning. Lees hier meer!

 

Datum: 09-04-2019

Lees verder...

Gesigneerde editie van Helden op het Water aangeboden

Het boek Helden op het Water wordt aan liefhebbers van de roeisport te koop aangeboden en gaat naar de hoogste bieder. De opbrengst komt ten goede aan KiKaRoW. Huidige eigenaar Cor Scheffers doet met pijn afstand van dit unieke boek, maar: “het fantastische doel KikaRoW prevaleert”.

Datum: 07-04-2019

Lees verder...

Al meer dan €20.000 via Voor een Ander

44 roeiers en 667 sponsors doneren op dit moment samen al € 20.644,- aan KiKaRoW. En dat terwijl pas 15 van de ruim 60 deelnemende verenigingen aangemeld zijn op het platform. 

Datum: 06-04-2019

Lees verder...

Media-overzicht: KiKaRoW in maart

In februari en maart schreven overal in Nederland de bladen over KiKaRoW-acties van verenigingen. Dat allemaal dankzij de inspanningen van aangesloten verenigingen door het hele land. Een (incompleet) overzicht vind je hier.

Datum: 03-04-2019

Lees verder...

Wij zoeken een sponsor

KiKaRoW zoekt nog een belangrijke sponsor voor t-shirt en hesjes van het roeiteam. Ben jij of ken jij de ideale partner?

Datum: 24-03-2019

Lees verder...

Overdracht Software

Datum: 13-02-2019

Lees verder...

KiKaRoW rondje NL in het AD

Initiatiefnemer Albert Vuil over KiKaRow in het AD.

Datum: 01-02-2019

Lees verder...

NHnieuws.nl in gesprek met Albert Vuil, initiatiefnemer KiKaRoW-rondjeNL, bij het in ontvangst nemen van cheque van €2599,- van de Rabobank regio Schiphol.

Albert werd geïnterviewd door het Noord Hollands Dagblad.

Datum: 30-01-2019

Lees verder...

Wisselgeldbox, beren, petten, Jacks en fleece-collen

Datum: 18-11-2018

Lees verder...

Het is 1 september! Aanmelding “Voor een ander” is geopend.

Op zaterdag 1 september is de mogelijkheid om ploegen en individuele deelnemens aan te melden voor de tocht via “Voor een ander” geopend.

Link hier door naar de inschrijfpagina’s.

Datum: 01-09-2018

Lees verder...

Koningin opent Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht

Koningin Máxima heeft vandaag het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie officieel geopend. Na onthulling van een speciaal plastiek door koningin Máxima volgde een daverend optreden van zangeres Maan, de Dj’s Sunnery James en Ryan Marciano en het Kinderen voor Kinderen koor. Gezamenlijk brachten zij de speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde ‘Máxima Ouverture’ ten gehore. Met de officiële opening is de concentratie van alle hoog complexe zorg én alle research en opleiding voor kinderkanker in Utrecht een feit.

Datum: 08-06-2018

Lees verder...

Koningin Máxima verricht officiële opening Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie

Hare Majesteit Koningin Máxima verricht dinsdagmiddag 5 juni 2018 de officiële opening van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Samen met patiënten opent Koningin Máxima het nieuwe gebouw van het Prinses Máxima Centrum. Na de opening volgt een programma met toespraken en muziek en krijgt zij een rondleiding door het gebouw. In het centrum is alle zorg en onderzoek voor kinderen met kanker geconcentreerd.

Datum: 25-05-2018

Lees verder...

30 april 2018 vond de Kick Off van de actie KiKaRoW Rondje NL plaats in het Prinses Máxima Centrum

Op maandag 30 april j.l. is het KiKaRoW Rondje NL 2019 officieel van start gegaan met een kick-off bijeenkomst in het Prinses Máxima Centrum.

Jaap Knoppert heette namens het Prinses Máxima Centrum alle aanwezigen van harte welkom en heeft het vertrouwen uitgesproken in de organisatie  gezien de prestatie in het verleden.

Datum: 30-04-2018

Lees verder...

30 april 2018 vindt de Kick off van de actie Kikarow 2019 Rondje NL plaats in het Prinses Maxima Centrum

De officiële Kick off van KiKaRoW Rondje NL 2019. Met een toelichting op de LATER studie door prof. dr. Marry van den Heuvel-Eibrink, hoofd Late effecten poli Prinses Máxima Centrum. Een presentatie van prof. dr. Rob Pieters, medisch directeur en van prof. dr. Hans Clevers, wetenschappelijk directeur, beide lid van de raad van bestuur van het Prinses Máxima Centrum.

Datum: 02-04-2018

Lees verder...

Promotiekleding is klaar

We zijn er helemaal klaar voor, u gaat ons zien.

Datum: 15-03-2018

Lees verder...

Prachtig artikel in de ROEI van februari!

Deelnemers gezocht voor april 2019.
Rondje Nederland met KiKaRow.

Datum: 01-02-2018

Lees verder...

15 februari Wereld Kinderkanker Dag

Op 15 februari is het Wereld Kinderkanker Dag. Dan staan we stil bij kinderen met kanker in de hele wereld. We hebben op deze belangrijke dag met z’n allen het polsbandje Kanjers met LEF gedragen, deze is verkrijgbaar in de webwinkel van VOKK.

Datum: 24-01-2018

Lees verder...

20 januari Aegon Nationaal Roeicongres

KiKaRoW mocht zich presenteren op het Aegon Nationaal Roeicongres d.m.v. een stand in de centrale hal. Menig roeier is enthousiast geworden door ons verhaal en gaat helpen om het hele project van de grond te krijgen.

Datum: 20-01-2018

Lees verder...