Acties van verenigingen

Actueel

Overdracht Software

Datum: 13-02-2019

Lees verder...

KiKaRoW rondje NL in het AD

Initiatiefnemer Albert Vuil over KiKaRow in het AD.

Datum: 01-02-2019

Lees verder...

NHnieuws.nl in gesprek met Albert Vuil ; initiatiefnemer KiKaRoW-rondjeNL

Albert werd geïnterviewd door het Noord Hollands Dagblad.

Datum: 30-01-2019

Lees verder...

Wisselgeldbox, beren, petten, Jacks en fleece-collen

Datum: 18-11-2018

Lees verder...

Het is 1 september! Aanmelding “Voor een ander” is geopend.

Op zaterdag 1 september is de mogelijkheid om ploegen en individuele deelnemens aan te melden voor de tocht via “Voor een ander” geopend.

Link hier door naar de inschrijfpagina’s.

Datum: 01-09-2018

Lees verder...

Koningin opent Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht

Koningin Máxima heeft vandaag het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie officieel geopend. Na onthulling van een speciaal plastiek door koningin Máxima volgde een daverend optreden van zangeres Maan, de Dj’s Sunnery James en Ryan Marciano en het Kinderen voor Kinderen koor. Gezamenlijk brachten zij de speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde ‘Máxima Ouverture’ ten gehore. Met de officiële opening is de concentratie van alle hoog complexe zorg én alle research en opleiding voor kinderkanker in Utrecht een feit.
Bijna 1.500 gasten, waaronder honderden medewerkers, waren getuige van de officiële opening en het programma met hare majesteit als eregast. Na de spetterende openingsact met het speciaal voor de gelegenheid door Tjeerd Oosterhuis gecomponeerde lied vervolgde het programma in een grote tent met onder andere een optreden van Lisanne Spaander. De 12-jarige patiënt Tycho voerde als speciale kinderreporter vraaggesprekken met onder andere Marianne Naafs, directeur Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) en Frits Hirschstein, directeur KiKa. Ook VWS minister Bruno Bruins werd door Tycho bevraagd. Uit handen van bestuursvoorzitter Diana Monissen ontving koningin Máxima een Prinses Máxima Centrum penning die speciaal voor de opening is gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Munt.

Datum: 08-06-2018

Lees verder...

Koningin Máxima verricht officiële opening Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie

Hare Majesteit Koningin Máxima verricht dinsdagmiddag 5 juni 2018 de officiële opening van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Samen met patiënten opent Koningin Máxima het nieuwe gebouw van het Prinses Máxima Centrum. Na de opening volgt een programma met toespraken en muziek en krijgt zij een rondleiding door het gebouw. In het centrum is alle zorg en onderzoek voor kinderen met kanker geconcentreerd.

Datum: 25-05-2018

Lees verder...

30 april 2018 vond de Kick Off van de actie KiKaRoW Rondje NL plaats in het Prinses Máxima Centrum

Op maandag 30 april j.l. is het KiKaRoW Rondje NL 2019 officieel van start gegaan met een kick-off bijeenkomst in het Prinses Máxima Centrum.

Jaap Knoppert heette namens het Prinses Máxima Centrum alle aanwezigen van harte welkom en heeft het vertrouwen uitgesproken in de organisatie  gezien de prestatie in het verleden.

Datum: 30-04-2018

Lees verder...

30 april 2018 vindt de Kick off van de actie Kikarow 2019 Rondje NL plaats in het Prinses Maxima Centrum

De officiële Kick off van KiKaRoW Rondje NL 2019. Met een toelichting op de LATER studie door prof. dr. Marry van den Heuvel-Eibrink, hoofd Late effecten poli Prinses Máxima Centrum. Een presentatie van prof. dr. Rob Pieters, medisch directeur en van prof. dr. Hans Clevers, wetenschappelijk directeur, beide lid van de raad van bestuur van het Prinses Máxima Centrum.

Datum: 02-04-2018

Lees verder...

Promotiekleding is klaar

We zijn er helemaal klaar voor, u gaat ons zien.

Datum: 15-03-2018

Lees verder...

Prachtig artikel in de ROEI van februari!

Deelnemers gezocht voor april 2019.
Rondje Nederland met KiKaRow.

Datum: 01-02-2018

Lees verder...

15 februari Wereld Kinderkanker Dag

Op 15 februari is het Wereld Kinderkanker Dag. Dan staan we stil bij kinderen met kanker in de hele wereld. We hebben op deze belangrijke dag met z’n allen het polsbandje Kanjers met LEF gedragen, deze is verkrijgbaar in de webwinkel van VOKK.

Datum: 24-01-2018

Lees verder...

20 januari Aegon Nationaal Roeicongres

KiKaRoW mocht zich presenteren op het Aegon Nationaal Roeicongres d.m.v. een stand in de centrale hal. Menig roeier is enthousiast geworden door ons verhaal en gaat helpen om het hele project van de grond te krijgen.

Datum: 20-01-2018

Lees verder...

Nieuwsbrief 1 18-12-2017

Datum: 18-12-2017

Lees verder...

Bespreking KNRB

Bij de KNRB onze plannen bespreken, we zijn erg blij met hun steun en enthousiasme.

Datum: 01-10-2017

Lees verder...