Doe mee!

Tiende etappe Groningen – Dokkum – Leeuwarden

Datum: 12-06-2019

                          

 

Vooraf

Dokkumer ondernemers steunen KikaRow

Aankomend weekend enorm veel te doen in Dokkum

Wie roeit er mee voor KiKa?

15 juni 

Op zaterdagochtend 15 juni 2019 vertrekt de KikaRow-estafette vanaf De Hunze naar Dokkum. Op dit traject, dat in vier etappes van circa vijftien kilometer wordt opgeknipt, kunnen zo’n twintig Hunzeleden meeroeien in The Vin. Dit is een prachtige route over het Reitdiep. In Zoutkamp zwaait de Hunze de Kikaboot uit. 

’s Middags komen de roeiers aan in Dokkum. Maar omdat Dokkum geen roeivereniging heeft, is de plaatselijke ondernemersvereniging gevraagd de sporters voor het goede doel te begeleiden. Zij hebben een muzikaal onthaal georganiseerd in Dokkum. Ook zal Kika ambassadeur Piet Boelens de roeiers verwelkomen. Verschillende ondernemers bedenken acties om dit goede doel te steunen.

 

 

Esther Dijkstra

Esther Dijkstra

Ben jij geïnspireerd
door Esther?

 

Carola van Hof

Carola van Hof

Ben jij geïnspireerd
door Carola?

 

Wat ga ik doen en waarom?

Op 15 juni 2019 ga ik deelnemen aan de KikaRow. Ik roei in the Vin van Groningen naar Dokkum om bij te kunnen bijdragen aan het doel: roei kinderkanker de wereld uit! Om bij te dragen aan hoop en een betere toekomstverwachting voor kinderkankerpatienten en survivors van kinderkanker.

Deel mijn actie op Facebook

roei voor Stichting KiKaRoW!

16 juni 

Op zondag 16 juni om 15:00 uur arriveert zeeroeiboot The Vin bij LRV Wetterwille. Enkele leden roeien The Vin tegemoet om de boot te begeleiden naar onze vereniging. De boot blijft tot zaterdag 22 juni 2019 op het terrein van Wetterwille liggen. Op zaterdag 22 juni rond 09:30 uur vertrekt de boot richting Sneek voor het traject naar Medemblik, via Stavoren. Wat zou het mooi zijn als ploegen die toch al op zaterdagochtend roeien, een stuk mee roeien richting Sneek. Ook andere leden worden van harte uitgenodigd om mee te roeien. Geef je op via d.g.runia@hetnet.nl
 
LRV Wetterwille heeft geen specifieke acties maar roept leden op om geld te doneren. Meer lezen over KiKaRoW – Rondje NL of een bedrag doneren? Ga naar www.kikarow.nl

 

Foto’s 

Verslagen

Zaterdag

Het vertrek vanuit Groningen

Ideaal roeiweer!

Het kan verkeren!

It’s misty and it’s raining

zondag

 

Vertrek uit Burdaard

De vaart zit er in. We ruiken de stal. 

Aankomst Leeuwarden