meer dan 9000 euro!

Nieuwspagina

Notice: Undefined offset: -1 in /mnt/web301/e3/37/58589237/htdocs/WordPress_01/wp-includes/post-template.php on line 325

Joepie!

Veertiende etappe Zaandam – Amsterdam – Utrecht

Laatste etappe 

Dit weekend is The Vin nog naar Het Spaarne gevaren en verder over de Ringvaart naar Amsterdam, waar uiteindelijk is afgemeerd bij Willem III. Het laatste deel van de monstertocht door Nederland voert The Vin vandaag via de Weespertrekvaart naar Driemond en na het oversteken van het Amsterdam-Rijnkanaal met veel begeleidende boten over de Vecht naar Utrecht, waar de slotmanifestatie plaats vindt.

Datum: 08-07-2019

Lees verder...

Dertiende etappe Purmerend – Lelystad – Zaandam

In deze 13e etappe vaart The Vin zaterdag vanuit Purmerend via Monnickendam over het Markermeer naar roeivereniging Pontos in Lelystad. Op zondag voert de tocht verder langs Almere  naar de Schellingwouderbrug. Nog een laatste stuk over het IJ, waar The Vin in 2005 het erewater van de brandweer heeft gekregen toen zij nog aan het begin stonden van hun tocht naar Engeland. Dan nog een klein stukje de Zaan op richting Zaandam, waar de boot de laatste week tot de afsluitende etappe wordt opgeslagen.

Datum: 02-07-2019

Lees verder...

Alice (62) vaart 9 van de 14 weekenden mee

Alice is gegrepen door de KiKaRoW.  Als ze in kan vallen voor iemand, dan doet ze het. Ze wil eigenhandig €2.000,- ophalen met haar tomeloze inzet. 

“Zoals tegen Albert is gezegd: dit evenement heeft van heel roeiend Nederland één grote familie gemaakt.”

Datum: 28-06-2019

Lees verder...

Twaalfde etappe Medemblik – Alkmaar – Purmerend

Afgelopen weekend kwam The Vin van Medemblik naar Purmerend. Tijdens de tussenstop in Schagen werd een heerlijke lunch aangeboden aan de roeiers. Maar ook werd Albert Vuil verblijd door de enorme cheque voor KiKaRoW, van €33.522,- “Wat een enorme prestatie voor een kleine club met honderd leden. Ik heb er geen woorden voor,” sprak hij hen toe in het dankwoord. Op de bloedhete zomerdag vervolgde de route naar Alkmaar, waar een BBQ klaarstond. Op zondag kwam The Vin volledig volgens schema aan in Purmerend. 

Datum: 24-06-2019

Lees verder...

Elfde etappe Leeuwarden – Sneek – Medemblik

Dit weekend vaart The Vin door het Friese land om vervolgens het IJsselmeer over te steken richting Medemblik.

 

  

Datum: 17-06-2019

Lees verder...

Tiende etappe Groningen – Dokkum – Leeuwarden

Het komend weekend trekt de KiKaRoW-karavaan verder richting het hoge noorden. Op 15 juni is er een muzikaal onthaal in Dokkum en zal Kika ambassadeur Piet Boelens de roeiers verwelkomen. Verschillende ondernemers bedenken acties om dit goede doel te steunen.

Na Dokkum varen we verder over het Elfstedentraject richting Leeuwarden.

 

Datum: 12-06-2019

Lees verder...

Negende Etappe Zwolle – Assen – Groningen

Dit weekend werden enorme cheques uitgereikt met een totaalbedrag van bijna €25.000,-. Om deze op te halen voer The Vin door stormachtige wateren van Zwolle, via Assen naar Groningen. Op zondag startte The Vin zonder begeleidende karavaan; de rukwinden waren de begeleidende roeiboten de baas. Prof dr. Marry van den Heuvel-Eijbrink, kinderoncoloog afdelingshoofd LATER-poli was in Assen in alle vroegte aanwezig bij de start voor de tocht naar Groningen. Ze verklaarde zeer onder de indruk te zijn geraakt van de inzet en het grote enthousiasme. 

Datum: 07-06-2019

Lees verder...

Achtste Etappe Arnhem – Deventer – Zwolle

The Vin ging in het achterste weekend  van Arnhem, via Zutphen naar Deventer en zondag van Deventer via Olst en Wijhe naar Zwolle. Het hele stuk ging stroomafwaarts over de IJssel. Zondagmiddag kwam The Vin rond 15 uur in Zwolle aan. De laatste 2 kilometer werden de roeiers nog eens extra geëscorteerd door twee studenten in Skiffs van roeivereniging Boreas Zwolle. Het was een erg warme dag, maar gelukkig stond er een aangename wind en was het water koel. 

Datum: 30-05-2019

Lees verder...

Zevende etappe Venlo – Nijmegen – Arnhem

De zeeroeiboot The Vin ging met bemanning van start in Venlo voor een vaart naar Nijmegen. In Nijmegen hadden roeiverenigingen Phocas en De Waal ruim € 2.000 ingezameld. De volgende dag trok The Vin te midden van een vloot met tientallen enthousiaste roeiers en roeisters, en zelfs een paar kano’ers, naar Arnhem, waar een cheque van €600 werd uitgereikt door Roeivereniging Jason. 

Datum: 20-05-2019

Lees verder...

Zesde etappe Roermond – Maastricht – Venlo

KiKaRoW ligt in Rondje NL prachtig op schema. Na vijf weekends roeien met The Vin zijn 546 kilometers afgelegd met nog 880 te gaan. De roeiverenigingen op het traject door Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg hebben met hun acties € 172.725 bijeen gebracht van de gewenste € 500.000. Tijdens het zesde weekend blijft KiKaRoW in Limburg. Zaterdag 18 mei vaart The Vin van Roermond naar Maastricht en zondag 19 mei van Maastricht naar Venlo.

Datum: 13-05-2019

Lees verder...

Vijfde etappe Den Bosch – Roermond

11 en 12 mei varen de roeiers van The Vin van Den Bosch naar Roermond, met een tussenstop in Eindhoven. De ontvangst van de vloot op 11 mei wordt een hele feestelijke gebeurtenis met medewerking van het Stratums Muziekkorps St. Cecilia die met maar liefst 30 man vanaf de kade een serenade komen brengen aan de roeiers. Ook op zondag 12 mei staat in Roermond een feestelijke uitreiking van het bijeengebrachte geldbedrag op de planning. 

Datum: 07-05-2019

Lees verder...

Vierde etappe Roosendaal – Den Bosch

Op zaterdag 4 mei vertrekt roeiboot “The Vin” met aan boord Maarten van de Laarschot van de Tilburgse Open Roeivereniging vanuit Roosendaal naar Breda. Op zondag 5 mei roeit de boot tegen kinderkanker van Breda naar Den Bosch, de Brabantse finishplaats van een 1400 kilometer lange roeitocht door Nederland.

De Brabantse roeiverenigingen brachten dit weekend ruim €43.000,- bijeen voor KiKaRoW. Ruim €10.000 bij RV Breda, maar de grote klapper kwam van RV de Hertog, die €13.000 liet verdubbelen door farmaceutisch bedrijf MSD uit Oss. 

Datum: 29-04-2019

Lees verder...

Derde etappe: Middelburg – Roosendaal

Op 27 april a.s. roeide de KiKaRoW’ers van Middelburg naar Bergen op Zoom, en waren ze te gast bij RV Aquarius. 

Zondag wordt het traject Bergen op Zoom – Roosendaal gevaren. In totaal 51 km. Na een gezamenlijk ontbijt bij Roeivereniging Aquarius worden de roeiers om 9:30 uur uitgezwaaid in de haven. Omstreeks 16:30 uur worden de roeiers verwacht bij Roosendaalse Roeivereniging. Hier worden ze ontvangen door de “Jan Snel Kappel” en de rest van de vereniging, met natuurlijk een hapje en drankje.

Datum: 26-04-2019

Lees verder...

Tweede etappe: Dordrecht – Middelburg

Zaterdag kwam The Vin Zeeland rond 17.25 uur binnen via Bruinisse. Zondag roeide de boot door naar Scaldis in Goes. De roeiers van het traject Dordrecht-Bruinisse werden getrakteerd op groot water en heerlijk weer. Op tweede paasdag voer de boot door naar Middelburg. Daar werd zij feestelijk binnengehaald bij roeivereniging Honte door wethouder Chris Simons met muziek van de Jake Schmidband en een speciaal voor deze gelegenheid gebrouwen Honte-bier. Het feest werd afgesloten met een mosselmaaltijd. 

Datum: 22-04-2019

Lees verder...

Eerste Etappe: Uithoorn naar Dordrecht

In het afgelopen weekend is het KiKaRoWRondjeNL van start gegaan. Vrijdagavond vond de Proloog met de Vlootschouw plaats. Ik had de eer en het genoegen samen met mevrouw Marry van de Heuvel – trekker van het LATER-project van het Prinses Maxima Centrum – deze vlootschouw af te mogen nemen. Wat een prachtig, indrukwekkend spektakel, waaraan door zowel veel kanoërs als roeiers werd deelgenomen, en dat bovendien ook nog eens werd opgeluisterd door de steelband Tavenu uit De Kwakel.

Datum: 15-04-2019

Lees verder...

Programma festiviteiten rond de start

Zaterdag 13 april gaat de KiKaRoW om 08:00 uur van start bij het Uithoornse Michiel de Ruyter. Zowel op vrijdag als op zaterdag heeft Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter een feestelijk programma in de planning. Lees hier meer!

 

Datum: 09-04-2019

Lees verder...

Gesigneerde editie van Helden op het Water aangeboden

Het boek Helden op het Water wordt aan liefhebbers van de roeisport te koop aangeboden en gaat naar de hoogste bieder. De opbrengst komt ten goede aan KiKaRoW. Huidige eigenaar Cor Scheffers doet met pijn afstand van dit unieke boek, maar: “het fantastische doel KikaRoW prevaleert”.

Datum: 07-04-2019

Lees verder...

Al meer dan €20.000 via Voor een Ander

44 roeiers en 667 sponsors doneren op dit moment samen al € 20.644,- aan KiKaRoW. En dat terwijl pas 15 van de ruim 60 deelnemende verenigingen aangemeld zijn op het platform. 

Datum: 06-04-2019

Lees verder...

Media-overzicht: KiKaRoW in maart

In februari en maart schreven overal in Nederland de bladen over KiKaRoW-acties van verenigingen. Dat allemaal dankzij de inspanningen van aangesloten verenigingen door het hele land. Een (incompleet) overzicht vind je hier.

Datum: 03-04-2019

Lees verder...

Wij zoeken een sponsor

KiKaRoW zoekt nog een belangrijke sponsor voor t-shirt en hesjes van het roeiteam. Ben jij of ken jij de ideale partner?

Datum: 24-03-2019

Lees verder...